nak beli kereta tapi tiada slip gaji






macam mana nak beli kereta kalau xde slip gaji? – Aduan …
macam mana nak beli kereta kalau xde slip gaji? … bapak jadik penjamin. tapi dia kata, slip gaji anak tu xde effect apa2 kalau anak dia nak beli kreta/rumah nanti …
pergi ke laman web

 

Oh My Kereta!: Semak Syarat Kelayakan Anda!
Bulan lepas sy nak beli kereta tapi … takde slip gaji boleh ke i beli kereta myvi … nak beli kereta second dengan harga RM49 K. sy tiada komitment apa2 …
pergi ke laman web

 

USECAR MAJU LARIS: BLACKLIST
NAK BELI KERETA.. TIADA Dukumen..& nak sambung bayar. USED CAR MAJU LARIS [ TIDAK BUAT.] … Salinan Slip Gaji 3Bulan./ Slip yg Terkini. 4.
pergi ke laman web

 

PANDUAN MEMBELI KERETA BARU A hingga Z (2012) | Cikgu Fadzil
Salinan Slip Gaji (3 … saya nak tanya saya nak beli kereta tapi bank minta gurantor jadi saya bagi suami, … Btw tiada pinjaman peribadi interest rendah sampai 5% …
pergi ke laman web

 

Blue Pearl Auto Online Showroom: SYARAT GAJI
… (dalam slip gaji … assalamualaikum..sy nk mohon loan kereta tapi sy tiada lesen … sy kerja biasa saja gaji basic 920 layak x kalau nak beli kereta …
pergi ke laman web

 

MEMPROSES PINJAMAN BELI KERETA TANPA DEPOSIT DAN MENJUAL …
–NAK BELI KERETA TAPI UMUR BARU 18 TAHUN ?? TIADA MASALAH!! … Kalau nak senang, korang boleh snap slip gaji 3 bulan TERKINI dan … –NAK BELI KERETA TAPI GAJI …
pergi ke laman web

 

BELI KERETA KREDIT KEDAI 2015 BLACKLIST/CCRIS/CTOS/TIADA …
beli kereta secara kredit bagi mereka yang mempunyai masalah blacklist/ccris/ctos/tiada slip gaji … kene reject tapi nak jugak beli kereta boleh beli melalui …
pergi ke laman web

 

FARID PUNYA BLOG: Teknik Beli Kereta Cash & Tukar Setiap …
Nak beli kereta mahal tapi xde … tapi tiada rasa kesabaran. 10 … thun dan bukan pekerja kerajaan? sy xde slip gaji.. sy pernah tny jiran sy..mcm mana kalau …
pergi ke laman web

 

60 peratus Kakitangan Awam Gaji RM3,000 Sebulan Tiada Rumah
… tapi gaji masih dlm skala … muda belia baru abis blaja dapat kerja terus beli kereta baru … Kami yg gaji bawah 3K mana nak nak layak beli rumah sbab …
pergi ke laman web

 

.: PANDUAN & CARA UNTUK MEMBELI KERETA
Tapi kalau masih nak beli kereta … saya ni nak tanya tuk Salinan Slip Gaji mesti 3 bulan kan?ya in Salinan … gaji bersih rm1500. 22 tahun. nama tiada blacklist …
pergi ke laman web

 

macam mana nak beli kereta kalau xde slip gaji? – Aduan …
macam mana nak beli kereta kalau xde slip gaji? … bapak jadik penjamin. tapi dia kata, slip gaji anak tu xde effect apa2 kalau anak dia nak beli kreta/rumah nanti …
pergi ke laman web

 

Oh My Kereta!: Semak Syarat Kelayakan Anda!
Bulan lepas sy nak beli kereta tapi … takde slip gaji boleh ke i beli kereta myvi … nak beli kereta second dengan harga RM49 K. sy tiada komitment apa2 …
pergi ke laman web

 

USECAR MAJU LARIS: BLACKLIST
NAK BELI KERETA.. TIADA Dukumen..& nak sambung bayar. USED CAR MAJU LARIS [ TIDAK BUAT.] … Salinan Slip Gaji 3Bulan./ Slip yg Terkini. 4.
pergi ke laman web

 

PANDUAN MEMBELI KERETA BARU A hingga Z (2012) | Cikgu Fadzil
Salinan Slip Gaji (3 … saya nak tanya saya nak beli kereta tapi bank minta gurantor jadi saya bagi suami, … Btw tiada pinjaman peribadi interest rendah sampai 5% …
pergi ke laman web

 

Blue Pearl Auto Online Showroom: SYARAT GAJI
… (dalam slip gaji … assalamualaikum..sy nk mohon loan kereta tapi sy tiada lesen … sy kerja biasa saja gaji basic 920 layak x kalau nak beli kereta …
pergi ke laman web

 

MEMPROSES PINJAMAN BELI KERETA TANPA DEPOSIT DAN MENJUAL …
–NAK BELI KERETA TAPI UMUR BARU 18 TAHUN ?? TIADA MASALAH!! … Kalau nak senang, korang boleh snap slip gaji 3 bulan TERKINI dan … –NAK BELI KERETA TAPI GAJI …
pergi ke laman web

 

BELI KERETA KREDIT KEDAI 2015 BLACKLIST/CCRIS/CTOS/TIADA …
beli kereta secara kredit bagi mereka yang mempunyai masalah blacklist/ccris/ctos/tiada slip gaji … kene reject tapi nak jugak beli kereta boleh beli melalui …
pergi ke laman web

 

FARID PUNYA BLOG: Teknik Beli Kereta Cash & Tukar Setiap …
Nak beli kereta mahal tapi xde … tapi tiada rasa kesabaran. 10 … thun dan bukan pekerja kerajaan? sy xde slip gaji.. sy pernah tny jiran sy..mcm mana kalau …
pergi ke laman web

 

Blacklist nak beli kereta used cars – Trovit
… beli kereta tanpa slip gaji dan … beli kereta nama blacklist, beli kereta tapi … Kepada anda diluar sana yang berminat nak beli kereta baru Produa Alza S …
pergi ke laman web

 

60 peratus Kakitangan Awam Gaji RM3,000 Sebulan Tiada Rumah
… tapi gaji masih dlm skala … muda belia baru abis blaja dapat kerja terus beli kereta baru … Kami yg gaji bawah 3K mana nak nak layak beli rumah sbab …
pergi ke laman web